• Немате производи во кошничката.
Image Alt

skala.mk Tag

14 ЈУНИ [петок] - 19:00 часот, Галерија МКЦ. Изложбата е во организација на Младинскиот

Нашите Скала студенти си прават муабет на розевиот кауч! Отвараме теми важни и блиски за нашата

Еднаш месечно, „На скалички“ го разгледуваме последниот проект во портфолиото на студент по дизајн во

Еднаш месечно со лифт одиме на пракса кај млади претприемачи, стартапџии кои допрва ќе го

Неодамна бевме дел од практично предавање за популарниот холандски ренесансен сликар Јеронимус Бош (Hieronymus Bosch)

Еднаш месечно, „На скалички“ го разгледуваме последниот проект во портфолиото на студент по дизајн во

SKALA PODCAST // ПАРК ШЕМА :: е мал прозорец во нашите секојдневни муабети, за омилените

Ве очекуваме на најголемата студентска изложба оваа година во петте хали на Паблик рум //

Видео рубрика каде што студентите на Скала имаат можност да поразговараат еден на еден со

Дизајн & Коктели е отворен настан, наменет за сите оние кои сакаат да се запознаат со