• Немате производи во кошничката.
TOP
Image Alt

септември 2020

Еднаш неделно „на скалички“ го разгледуваме последниот проект во портфолиото на локален млад артист или

„Споменик за работникот“ започна со дизајнирање на целосно автоматизирана машина којашто надувува и исфрла балони.

Во петокот, на 16-ти октомври, се случи најголемата студентска изложба насловена како „Parádeigma“, каде 78

SKALA MAGAZINE / Студентска платформа за дизајн и современа уметност.

Разговор со Теа Беговска [театарска режисерка, едукатор и автор на ТВ емисијата „Културо“]

Рубрика во која ги архивираме и реставрираме најзначајните графити и артисти од „Купрум“.

Еднаш неделно „на скалички“ го разгледуваме последниот проект во портфолиото на локален млад артист или

Дали дрвото коешто паѓа во длабочината на шумата, без да произведе звук надалеку, е немо