• Немате производи во кошничката.
Image Alt

Театар

Посебна е годинава во нашиот ни МКЦ и прилично сѐ што се случува таму годинава

Скалаџики, скалаџии, драги филмаџии, џумбуслии. Философки филмски фестивал е повторно во градот!