• Немате производи во кошничката.
Image Alt

Индустриски дизајн

Еднаш месечно „на скалички“ го разгледуваме последниот проект во портфолиото на локален млад артист или

Еднаш месечно „на скалички“ го разгледуваме последниот проект во портфолиото на локален млад артист или

РАЗГОВОР СО: Катерина Трпковска и Деспина Здравкова [Rinocca]

Еднаш месечно „на скалички“ го разгледуваме последниот проект во портфолиото на локален млад артист или

Еднаш месечно „на скалички“ го разгледуваме последниот проект во портфолиото на локален млад артист или

Еднаш месечно „на скалички“ го разгледуваме последниот проект во портфолиото на локален млад артист или

Еднаш неделно „на скалички“ го разгледуваме последниот проект во портфолиото на локален млад уметник или

Ексклузивна соработка и селекција на дизајнери и брендови од FWSK и ОNLYAFEW.

Нелинеарните структури со ќелии се дефинираат како структури со повеќе ќелии со иста геометрија, но