11 ОБУКИ ЗА ДИЗАЈН + УМЕТНОСТ

уписите се во тек! почеток: 25 март
  • No products in the cart.

Соголување

42,000.00ден

1 in stock

Info

SKU: damjan-001 Category:

Description

Additional information

Автор

Дамјан Ристевски

Наслов

Согоување

Медиум

Скулптура од метал

Димензии

64x34cm