• Немате производи во кошничката.

Podcast: ПАРК ШЕМА // Дарко Поповски [Pluto’s Doubts] // С02 Е06

SKALA PODCAST // ПАРК ШЕМА :: е мал прозорец во нашите секојдневни муабети, за омилените бендови, албуми, песни, жанрови на музика и интересни приказни во индустријата.

 

 

ГОСТИНКА: Дарко Поповски
ГОСТИН: Дарко Поповски пее во Pluto's Doubts и многу сака штркови.

ДИСКУСИЈА ЗА:
★ Pink Floyd :: The Dark Side of the Moon
★ Paket Aranžman
★ Aрхангел :: Небесна Машина

ДОМАЌИНИ: Андреј Игњатовски // Петар Марковиќ
ПРОДУЦЕНТ: Дејан Џолев

Skala Magazine 2022
Ние сме SKALA School 
10 Години // Академии за дизајн, уметност и технологија [прочитај повеќе] 

Скала Магазин е прва студентска платформа за дизајн и современа уметност, отворена за промоција на домашните млади креативци, поврзување на студентите и независните артисти со организациите и компаниите, како и следење и поддржување на културните настани и сцена.

ПОВЕЌЕ ОД АВТОРОТ