• Немате производи во кошничката.
Image Alt

kokteli Tag

Видео рубрика каде што студентите на Скала имаат можност да поразговараат еден на еден со

Дизајн & Коктели е отворен настан, наменет за сите оние кои сакаат да се запознаат со

Видео рубрика каде што студентите на Скала имаат можност да поразговараат еден на еден со

Видео рубрика каде што студентите на Скала имаат можност да поразговараат еден на еден со

Ова обраќање изминатите неколку месеци добиваше повеќе форми, но никогаш не собравме храброст да го

Еднаш месечно „на скалички“ го разгледуваме последниот проект во портфолиото на локален млад артист или

Еднаш месечно „на скалички“ го разгледуваме последниот проект во портфолиото на локален млад артист или

Саемот за креативни искуства и размисли „Добро утро креативци 3.0“, во организација на „Скала магазин“,

SKALA PODCAST // ПАРК ШЕМА :: е мал прозорец во нашите секојдневни муабети, за омилените

Платформа за дизајн и визуелни уметности.