11 ОБУКИ ЗА ДИЗАЈН + УМЕТНОСТ

уписите се во тек! почеток: 25 март
  • No products in the cart.

Елек

800.00ден

1 in stock

Info

Description

Верица Наковска

Идејата на Верица беше рационалната преупотреба на текстилот, па со прекројување и додавање на алтернативни материјали, успеа да создаде две нови парчиња облека, тргнувајќи од стар женски блејзер (види изглед бр. 9). Преупотребениот блејзер е на „Манго“.

Additional information

Материјал

поливискоза, постава 100% полиестер

Број

L