• Немате производи во кошничката.

Контрастна туника без ракави

5,500.00ден

Инфо:

SKU: SEDDUM-003 Категории , , Ознаки: , , , , ,

Опис

Бренд
Seddum е хармонијата што живее во секого од нас. Брендот има за цел да создаде монохроматски универзум, изведен од архетипот на универзалните обрасци. Безбојните дизајни тежнеат да го нагласат подеднакво вниманието на облеката и на идентитетот на клиентот.
Желбата на Seddum е да се постигне безвременост и минимализам со раѓањето или генезата на секоја нивна облека. Минимализмот како начин на живеење, како и визуелна приказна проткаена со моменталната внатрешна состојба. Бидејќи филозофијата на брендот се заснова на бавно процесирана мода и помала, а подобра потрошувачка, сите облеки се прават по нарачка.

Дополнителни информации

Бренд

Seddum

Материјал

75% лен, 25% вискоза

Боја

Бела, Црна

ФИТ

Обложен
Стандарден крој
Без ракави
Необработен раб
Предната и задната страна се исти
Надворешен пораб