11 ОБУКИ ЗА ДИЗАЈН + УМЕТНОСТ

уписите се во тек! почеток: 25 март
  • No products in the cart.

Movable 4SSA

6,300.00ден

MOVABLES
Movable shelves.
Идејата за подвижни полици потекнува од самата потреба на современиот човек да се движи во просторот, како да прави промени на просторот во којшто живее, така и да се преместува од еден простор во друг повеќе пати во својот живот. Овие полици се димензионирани за складирање на основните предмети како книги, музички плочи, крпи, музички инструмент, шминки и козметика, играчки за деца и друго. Секоја полица има уникатна и динамична форма и претставува дрвена скулптура во простор којашто внесува нова креативна енергија во секој дом. Овие полици се наменети за луѓе со исклучителен вкус и динамичен дух. Сите се рачно изработени во локална работилница во предградието на Скопје од буково дрво, во природна боја.

За изработка и испраќање се чека 2 недели.

1 in stock

Info

SKU: 4SSA Category:

Description

Additional information

Dimensions23 × 101 × 99 cm
Наслов

Allow yourself to be movable.