• Немате производи во кошничката.

Сако

1,500.00ден

1 на залиха

Инфо:

Опис

Теодора Клинчарова – Стојевска

Теодора реши да сподели дел од убавите семејни спомени со донацијата на неколку стари парчиња облека од нејзината приватна колекција. Од најраното детство, таа го придружувала татко ѝ на неговите чести патувања, поради соработките со големите текстилни фабрики. Затоа и донираната облека, подарена со љубов и задоволство, станува уште повредна поради втиснатите сеќавања на растењето во убава и креативна атмосфера.

Облеката потекнува од деведесеттите години на минатиот век и припаѓа на брендот „Модена“.

 

Дополнителни информации

Материјал

100% полиестер

Број

42