• Немате производи во кошничката.
Image Alt

академија за визуелни уметности Tag

Овој месец, секој работен ден, во 16 продолженија го претставуваме нашиот прв фељтон на тема

Овој месец, секој работен ден, во 16 продолженија го претставуваме нашиот прв фељтон на тема

Студентска платформа за дизајн и современа уметност.

Не планиравме ништо конкретно. Се случија многу нешта. Се случи сѐ. Се случи промоцијата на

Во време на дигитална конзумација на информации, печатено списание е како дар. Токму такво е

Во време на дигитална конзумација на информации, печатено списание е како дар. Токму такво е