• Немате производи во кошничката.
Image Alt

подкаст Tag

P.S. Затоа што вашата уметност припаѓа во галерија, а не на инстраграм!

Скоро четири недели, стани порано да пратиш прес-соопштенија до медиуми, да подготвиш постови за по

Серија од аудио-визуелно претставување на текстови, колумни и есеи, објавени дигитално и во првото печатено

на почетокот било всемир во всемирот се вселил немир во немирот вселена била слика

РАЗГОВОР СО: Андреј Игњатовски + Петар Марковиќ [Подкаст: Парк шема

Студентска платформа за дизајн и современа уметност.