• Немате производи во кошничката.
Image Alt

Скала препорачува

14 ЈУНИ [петок] - 19:00 часот, Галерија МКЦ. Изложбата е во организација на Младинскиот

Цел август ви споделуваме популарни објави, кои можеби сте ги пропуштиле.

Скалаџики, скалаџии, љубители на јапонската култура. Фестивал за јапонска култура во Скопје! Оваа сабота

Скалаџики, скалаџии, драги филмаџии, џумбуслии. Философки филмски фестивал е повторно во градот!

Скалаџики и скалаџии во недела [8 мај] сме на езерце во градски парк, на отворен