• Немате производи во кошничката.
Image Alt

колумна Tag

Неодамна бевме дел од практично предавање за популарниот холандски ренесансен сликар Јеронимус Бош (Hieronymus Bosch)

Еднаш месечно, „На скалички“ го разгледуваме последниот проект во портфолиото на студент по дизајн во

SKALA PODCAST // ПАРК ШЕМА :: е мал прозорец во нашите секојдневни муабети, за омилените

Ве очекуваме на најголемата студентска изложба оваа година во петте хали на Паблик рум //

Видео рубрика каде што студентите на Скала имаат можност да поразговараат еден на еден со

Дизајн & Коктели е отворен настан, наменет за сите оние кои сакаат да се запознаат со

Видео рубрика каде што студентите на Скала имаат можност да поразговараат еден на еден со

Видео рубрика каде што студентите на Скала имаат можност да поразговараат еден на еден со

Ова обраќање изминатите неколку месеци добиваше повеќе форми, но никогаш не собравме храброст да го

Еднаш месечно „на скалички“ го разгледуваме последниот проект во портфолиото на локален млад артист или