• Немате производи во кошничката.
Image Alt

скала подкаст Tag

Официјално и единствено писмо на поими и илустрации на Бисера Гиновска, студент на академијата за

Овој месец, секој четврток „на скалички“ го разгледуваме последниот проект во портфолиото на студент во

Студентска платформа за дизајн и современа уметност.

SKALA PODCAST // ПАРК ШЕМА :: е мал прозорец во нашите секојдневни муабети, за омилените

SKALA PODCAST // ПАРК ШЕМА :: е мал прозорец во нашите секојдневни муабети, за омилените

Посебна е годинава во нашиот ни МКЦ и прилично сѐ што се случува таму годинава