• Немате производи во кошничката.

Podcast: ПАРК ШЕМА // Љупа Ангелов // С02 Е03

SKALA PODCAST // ПАРК ШЕМА :: е мал прозорец во нашите секојдневни муабети, за омилените бендови, албуми, песни, жанрови на музика и интересни приказни во индустријата.

 

 

ГОСТИН: Љупа Ангелов
ГОСТИН: Љупа Ангелов a.k.a. Lepi Xhoni пееше и свиреше гитара во „Тhe John“. И да не заборавиме, многу сака скопски улични џукелчиња.

ДИСКУСИЈА ЗА:
★ Velvet Underground :: White light white heat
★ D' Daltons :: De Luxe
★ Kendrick Lamar :: 

ДОМАЌИНИ: Андреј Игњатовски // Петар Марковиќ
ПРОДУЦЕНТ: Дејан Џолев

Skala Magazine 2022


 

Скала Магазин е прва студентска платформа за дизајн и современа уметност, отворена за промоција на домашните млади креативци, поврзување на студентите и независните артисти со организациите и компаниите, како и следење и поддржување на културните настани и сцена.

ПОВЕЌЕ ОД АВТОРОТ