• Немате производи во кошничката.

Podcast: ПАРК ШЕМА // Мирко Попов // С02 Е02

SKALA PODCAST // ПАРК ШЕМА :: е мал прозорец во нашите секојдневни муабети, за омилените бендови, албуми, песни, жанрови на музика и интересни приказни во индустријата.

 

 

ГОСТИН: Мирко Попов
ГОСТИН: Мирко Попов срцето и умот на PMG Recordings и многу сака ракуни. 

ДИСКУСИЈА ЗА:
★ N.E.W.O.R.D.E.R :: T.E.C.H.N.I.Q.U.E 
★ Idoli :: Odbrana i poslednji dani
★ PMG Kolektiv :: Skopje

ДОМАЌИНИ: Андреј Игњатовски // Петар Марковиќ
ПРОДУЦЕНТ: Дејан Џолев

Skala Magazine 2022


 

Скала Магазин е прва студентска платформа за дизајн и современа уметност, отворена за промоција на домашните млади креативци, поврзување на студентите и независните артисти со организациите и компаниите, како и следење и поддржување на културните настани и сцена.

ПОВЕЌЕ ОД АВТОРОТ